logonaam

Omdat elke website uniek is, is het moeilijk om zonder verdere voorkennis hier een prijs te noemen.
Dit is zeer afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, aantal pagina's, mogelijk apart ledendomein, fotopagina's, contactpagina, random foto's, kwaliteit van het aangeleverde materiaal, etc.

Ik maak geen gebruik van standaard templates!
Elke website wordt apart gemaakt om te voldoen aan de wensen van u als opdrachtgever.
Om u toch enig idee te geven: een website (zoals de website waar u nu naar kijkt) met enkele pagina's, aangepast aan uw huisstijl en logo zal ongeveer rond €200 / €250 kosten. Dit is echter een richtprijs, de uiteindelijke prijs zal na overleg met u worden vastgelegd.
Deze kan lager of hoger uitvallen, afhankelijk van uw wensen.

Een belangrijk facet van het hebben van een website is het onderhouden/updaten ervan.
Hiervoor geldt een prijs vanaf €100 per jaar. Daar koopt u op jaarbasis 8 uren onderhoud voor.
Voor de meeste verenigingen zal dit voldoende zijn.
U begrijpt, als er wekelijks meerdere pagina's bijgewerkt moeten worden zal dat niet toereikend zijn. Dan zal ik op basis van de door u ingeschatte hoeveelheid en soort aanpassingen een voorstel doen.
Mocht u alleen op incidentele basis heel af en toe een aanpassing wensen dan kunnen we besluiten om dat per aanpassing te regelen of een lager bedrag per jaar af te spreken.

De kosten voor domeinnaam en webhosting komen voor uw rekening. In het orienterend gesprek maken we afspraken hoe we dit inrichten en wie er voor de aanvraag zorgt. Gaat u gebruik maken van Hosting2Go dan kost webhosting samen met een domeinnaam slechts € 69,95 per jaar! Andere hostingbedrijven hanteren andere voorwaarden en prijzen.