logonaam

Ontwerp van uw site
Na een eerste oriƫnterend gesprek wordt een opzet van de site gemaakt. Deze opzet wordt binnen mijn site zichtbaar (portfolio) gemaakt zodat u on-line de ontwikkeling kunt volgen.
Bij elke belangrijke stap in onwikkeling wordt u d.m.v. een emailtje op de hoogte gebracht. U kunt dan via email of telefoon reageren waardoor er steeds een goedkeuring ofwel wens tot aanpassing volgt.
Eenmaal klaar en door u goedgekeurd wordt de website op de server geplaatst onder het eigen domein en aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines. Tijdens het hele ontwikkelingsproces vindt regelmatig overleg met u plaats, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw vereniging op internet.

Voorbereidingen op het orienterend gesprek.
Om te komen tot een website naar uw wensen, met een uitstraling die past bij uw vereniging is het prettig om te beginnen met een aantal door u te bepalen uitgangspunten. Om dit in kaart te brengen heb ik een checklist aangemaakt die u van tevoren kunt doornemen, invullen en terugsturen.
Deze checklist is te downloaden (worddocument) via de rode knop onderaan deze pagina.

Webruimte en domein.
Indien u dit wenst kan ik dit voor u regelen. Ik heb hele goede ervaringen met Hosting2Go. Zij voorzien in hosting met goede mogelijkheden, voor een hele schappelijke prijs.

Onderhoud/updaten
Een belangrijk facet van het hebben van een website is het onderhouden/updaten ervan. Helaas maak ik geen sites vanuit het CMS systeem waardoor u zelf de site kunt onderhouden. De programma's die daarvoor nodig zijn zijn zeer kostbaar. Het updaten en onderhouden van de site zal ik voor u blijven doen. Onder "prijzen" vindt u de verschillende mogelijkheden.